Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Ню Джърси

Имоти за продажба в Ню Джърси

New JersNew Jersey Държава на Съединените американски щати, разположена в североизточната част на страната (Близкия Атлантик); граничи се на североизток от щат Ню Йорк, на изток от Атлантическия океан, на юг от Делауеър, на запад и на северозапад от Пенсилвания. Река Хъдсън е част от североизточната граница, река Делауеър и залива със същото име, означават южните и северозападните граници. Съединените американски щати, разположени в североизточната част на страната (Близкия Атлантик); граничи се на североизток от щат Ню Йорк, на изток от Атлантическия океан, на юг от Делауеър, на запад и на северозапад от Пенсилвания. Река Хъдсън е част от североизточната граница, река Делауеър и едноименния залив на южните и северозападните граници.
Не сте сигурни дали това е интересно място за лов за продажба на имоти в Ню Джърси, но ако прочетете нашето описание, преглед на пазара на недвижими имоти бихте могли да имате представа за това.

Ню Джърси е североизточна държава на САЩ с около 130 мили от атлантическото крайбрежие. Столицата е Трентън, но най-големите градове по население са Нюарк и Джърси Сити. В Liberty City, където се намира Liberty State Park, откъдето се отправят фериботи за близкия остров Елис, се намира историческият Музей на имиграцията и емблематичната Статуя на свободата.

През пролетта на пазара на недвижими имоти е достигнала добра точка и като през 2017 г. запасите са тесни и цените на жилищата са силни. Несигурността относно новите данъци и възможността за приспадане на предплатени имоти накара някои продавачи да намерят начин да чакат, ограничени доставки и подтикнаха купувачите в Ню Джърси да се чудят дали има облекчение в очите.
Ето и тенденциите в 4 Ню Джърси за недвижими имоти, за да знаете дали търсите имоти за продажба в Ню Джърси за 2018 година.

Последните данъчни промени поддържат някои купувачи на имоти за продажба в Ню Джърси в кулоарите.

Ню Джърси има най-високата ставка за данък върху собствеността или средната стойност на жилищните имоти, която всъщност се изплаща като процент от стойността на дома.

Цените на недвижимите имоти в Ню Джърси продължават да се покачват.
Намалената инвентаризация подкрепя цените на жилищата в Ню Джърси. Ранното търсене на пролетния пазар през 2018 г. показва силно търсене на домове, две от гледна точка на енергичен растеж и здравословен пазар на труда.

Въпреки че се очаква ръстът на ипотеките да се увеличи през 2018 г., те остават исторически ниски. Текущите лихви по 30-годишните фиксирани ипотеки са около 4,5.

Столицата на държавата и окръжното седалище Трентън е в период на гигантско пробуждане. Широкото възраждане и новият растеж през последните години са допринесли за появата му като голям търговски и правителствен център и идеално място, където можете да започнете търсенето на имот за продажба в Ню Джърси. Разнообразие от квартали предлага безброй възможности за жилища, а много от тях са привлечени от старинните къщи, които се предлагат на умерени цени.

Данъчните стимули и силните организации за подпомагане на квартала допълнително насърчават тази тенденция към обновяване. Трентън предлага отлични имоти за продажба в Ню Джърси, но и много добри училища и изобилие от културни услуги, от симфония до театър до световно известни музеи.

  •  
    Преместване в Ню Джърси. Емигранти и живеят в Ню Джърси

        Ню Джърси: една от дестинациите с луда културна идентичност, тя е най-гъсто населената държава в Съединените американски щати. Най-гъсто населеният град, Нюарк, с нейните 500 000 жители, е позволил на тази нация да получи прякора "Градинска държава". Признайте: често сте искали да се пр ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 34366

За продажба Други (жилищни имоти), Ню Джърси, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

850,088.26BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

175.59 m²
Красива къща с 4 спални и 3 спални в невероятен семеен квартал, само на мили от Ню Йорк. Идеално разположен в края на много тиха, желана улица. Близо ...
Cod. 3489

За продажба Вила, Ню Джърси, Newark, Newark, Newark

5,354,886.69BGN
За продажба
Вила

390 m²
За продажба, безпрепятствено широк залив
UNAVAILABLE
Cod. 3488

За продажба Вила, Ню Джърси, Trenton, Trenton, Trenton

9,863,122.38BGN
За продажба
Вила

547 m²
За продажба
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB